MINISTERUL PUBLIC
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Întâlnire de lucru - PG al PÎCCJ - Ministrul Apelor și Pădurilor

                                                                                                          11 iulie 2017

 

COMUNICAT
 

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În cursul zilei de astăzi, la sediul Ministerului Public, a avut loc o întâlnire de lucru între  procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, și ministrul Apelor și Pădurilor, doamna Doina Pană, întâlnire ce a avut ca obiect operaționalizarea Protocolului încheiat între cele două instituții.

La întâlnire au mai participat domnul Ovidiu Predescu, consilier al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, precum și doamnele procuror Georgiana Hosu și Ramona Bulcu din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Discuțiile au vizat probleme privind ”Radarul pădurilor” și ”Justiția verde”, având ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor silvice.

Discuțiile și acțiunile pe această temă au avut ca punct de plecare obiectivul strategic privind protejarea pădurilor, stabilit printr-o hotărâre a CSAT din anul 2015.

c_11_07_2017_0.jpg