MINISTERUL PUBLIC
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Justiția pentru minori

 

3 mai 2017

 

În perioada 4 – 6 mai 2017 se desfășoară la București Conferința de final a proiectului “Model de intervenție multidisciplinară și intersectorială pentru un răspuns coordonat și eficient la nevoile copiilor victime ale violenței în familie – CSS44”.  În deschiderea evenimentului, domnul prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, consilier personal al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, va prezenta principalele repere ale activității Ministerului Public în zona “justiției pentru minori”, cu accent pe strategiile și indicatorii relevanți pentru prevenirea și combaterea violenței în familie.

La eveniment vor participa și domnii Voicu Grigore, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Georgescu Alexandru, prim-procuror  al Parchetului de pe lângă Tribunalul București și Badea Viorel, prim-adjunct Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Partenerii instituționali ai conferinței sunt Federația Asociațiilor “La Voix De l'Enfant”, Ambasada Franței la București și Ambasada Confederației Elvețiene în România.

Discursul domnului prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, consilier personal al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, poate fi citit aici.

minori1_0.png

minori2_0.png

minori3.png